Update: Corona maatregelen DIOZ

Door de aangekondigde maatregelen heeft DIOZ extra maatregelen genomen. Deze maatregelen gaan in vanaf dinsdag 29 september tot en met dinsdag 20 oktober.

Kantine : De kantine blijft gesloten tijdens deze periode.

Vanuit kantine/bestuur worden terrein en kleedkamers geopend en gesloten. In de kleedkamers 1 of 2 zullen wij ook zorgen dat er drank voor in de rust voor handen is.

Trainingen:

Ouders die hun kinderen brengen/ophalen blijven buiten op de parkeerplaats wachten op hun kinderen. DIOZ zorgt dat de mini pupillen opgevangen worden aan de poort en naar het trainingsveld worden begeleid. Na de training kunt u ze bij de poort weer ophalen. Na het trainen wordt iedereen verzocht om zo snel mogelijk het sportpark te verlaten.

Wedstrijden jeugd:

Supporters zijn niet welkom op het sportpark voor wedstrijden. Voor bezoekende verenigingen geldt dat er maximaal 6 begeleiders (trainer, leider, vlagger, verzorger en chauffeurs) het sportpark mogen betreden. Na de wedstrijd wordt iedereen verzocht om zo snel mogelijk het sportpark te verlaten. Bij uitwedstrijden vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Hier geldt ook maximaal 6 begeleiders (trainer, leider, verzorger en chauffeurs).

Wedstrijden senioren:

Supporters zijn niet welkom op het sportpak voor wedstrijden. Voor zowel DIOZ als bezoekende verenigingen geldt dat er maximaal 20 personen per team aanwezig mogen zijn. Onder deze 20 personen vallen spelers en begeleiding. Na de wedstrijd wordt iedereen verzocht om zo snel mogelijk het sportpark te verlaten.

Blijf gezond en hopelijk kunnen we snel weer met zijn allen genieten op ons sportpark.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. DIOZ