Update: Coronaprotocol vanaf 15 november 2021

Vrijdag 12 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd die ook invloed hebben op onze vereniging. Desondanks deze nieuwe maatregelen mogen de voetbalwedstrijden gelukkig door gaan, maar zal er helaas geen publiek bij deze wedstrijden aanwezig mogen zijn. Deze maatregelen zullen in ieder geval van toepassing zijn tot en met zaterdag 4 december 2021. Afhankelijk van het besluit van het kabinet zullen de coronamaatregelen vervallen of verlengd worden.

Concreet gezien betekent dit voor v.v. DIOZ het volgende:

  • Ouders van jeugdspelers worden verzocht om de spelers af te zetten bij de toegangspoort wanneer zij moeten trainen of wedstrijden moeten spelen.
  • Buiten de spelers is het alleen toegestaan voor personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de voortzetting van de wedstrijd, zoals de scheidsrechter, vrijwilligers, begeleiders en maximaal 4 rij-ouders om het sportpark te betreden.
  • Vanaf 18 jaar dien je bij het betreden van de kantine je QR-code te laten inscannen bij de bar. Dit is niet van toepassing voor bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar.
  • Het is na het betreden van de kantine en het inscannen van je QR-code noodzakelijk om een zitplaats te kiezen.
  • Het afhalen van eten en drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder een coronatoegangsbewijs.
  • Donderdagavond is de kantine gesloten. Zaterdag en zondag zal de kantine daarentegen open blijven tot uiterlijk 20:00. Bij geringe toeloop van bezoekers kan het kantine personeel er echter voor kiezen om de kantine eerder te sluiten.
  • De kantine is alleen open voor thuisspelende- en uitspelende teams.
  • Geblesseerde en geschorste spelers mogen het sportpark van v.v. DIOZ betreden en plaatsnemen in de dug-out van hun team.
  • De activiteiten commissie zal kijken naar de geplande activiteiten en zal hierbij kijken of deze door kunnen gaan. Mocht dit niet het geval zijn dan ontvang je hier een e-mail van.

Het begrip rij-ouders is misschien lastig te plaatsen. We vragen iedereen om hier met gezond verstand mee om te gaan en maximaal 4 rij-ouders mee te nemen. Dit geldt voor zowel thuis- als uitwedstrijden. Gelukkig kunnen we als amateurs, senioren en jeugdspelers de komende weken blijven voetballen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat dit nu maar ook zeker in de toekomst mogelijk blijft.


Wij willen bij voorbaat iedereen bedanken voor de medewerking en het begrip omtrent de bovengenoemde maatregelen. Voor vragen en problemen kun je terecht bij onze secretaris Angelo Kole via secretaris@dioz.nl.

Blijf gezond en hopelijk kunnen we snel weer met zijn allen genieten op ons sportpark.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. DIOZ