DIOZ JO10-1 campione

Zegge, 18 mei 2019.

Op deze zonnige zaterdag moest het dan gebeuren…..nog ongeslagen dit voorjaar moest het kampioenschap binnen gesleept worden, thuis tegen de Schutters uit Stampjegat.

Iedereen op tijd aanwezig, want er werden ook foto’s gemaakt ( is haartjes in model en tandjes gepoetst ).

Met wat muziek erbij werd de spanning opgevoerd en de boys en girl gingen naar buiten voor de warming up en binnen was er nog een tactische bespreking ( ook de technische staf was zenuwachtig ).

Spelleider Werner begon de wedstrijd en het aftasten begon. DIOZ begon beter aan de wedstrijd, maar kwam moeizaam tot kansen en als er een kans kwam, was de afwerking minder of de keeper goed. Achterin werd er goed verdedigd en onze keeper stond paraat. Langzaam lukte er steeds meer, het vertrouwen groeide en de doelpunten vielen nu wel, gelukkig de meeste in hun doel.

De wedstrijd was gespeeld, uitslag 12-2 en bij het laatste fluitsignaal was er vuurwerk, gevolgd door groene fakkels en het feesten kon beginnen: juichende toeschouwers, champagne, natte hoofden, spelers een medaille, met en zonder kleren onder de douche,  kortom: de gebruikelijke zaken bij een kampioenschap!

Als verrassing mochten ze nog op de platte kar, wat natuurlijk niet werd afgeslagen en spelers, staf en wat supporters gingen een rondje feestend door deZeg, party!!!

Bij terugkomst lekker frietjes + snack in de kantine en als klap op de vuurpijl allemaal nog een Derby eredivisie wedstrijdbal.

Zo kwam er ook een eind aan deze wedstrijd en dit feest, dank aan DIOZ, toeschouwers,  sponsoren, technische staf en de ouders, die dit alles mogelijk maakten. Zaterdag nog 1 (uit)wedstrijd,  nog een toernooi en dit mooie seizoen zit er weer op, op naar volgend seizoen, weer als 1 complete groep.