Protocol Corona v.v. DIOZ Kantine

Bij binnenkomst van de kantine dient iedereen zichzelf in te schrijven op de presentielijst, noteer hier alle gegevens zodat wij u kunnen bereiken zodra er een besmetting plaats zal vinden. Desinfecteer u handen met de daarvoor bestemde onderdelen bij binnenkomst en voor elke bestelling aan de bar. Bij bestellingen worden alleen pinbetalingen geaccepteerd.

Sporters dienen voor en na de wedstrijden rekening te houden met de 1,5 meter-afstand regel. Ook bij het douchen geldt deze regel, douche verdeeld of vraag naar de mogelijkheid in de kantine voor het gebruik van een extra kleedkamer. Tassen dienen buiten de kantine geplaatst te worden voor het welkoms-zeil van v.v. DIOZ. Voor het protocol tijdens de wedstrijden voor spelers en trainers zie de protocollen van de KNVB op het informatiebord in de kantine.

Er dient door iedereen rekening gehouden te worden met de 1,5 meter-afstand-regel. Alle aanwezige gasten dienen te zitten op het terras of in de kantine. Aan de picknicktafel mogen maximaal 4 personen zitten en aan de statafels mag, mits zittend, 3 man zitten. Uitzondering hierop is wanneer het meerdere personen van hetzelfde huishouden betreft. Door middel van vloer- en tafelmarkering wordt de 1,5 meter afstand aangegeven en wordt er aangegeven wat de looplijnen in de kantine zijn. De hoofdingang dient als ingang en de schijfdeur dient als uitgang.

Bij binnenkomst kan er gevraagd worden naar de gezondheid, bij activeiten zijn inschrijvingen op voorhand verplicht. Het gaat hierbij om verkoudheden en/of griepklachten, v.v. DIOZ behoudt de mogelijkheid sporters of toeschouwers te weigeren of naar huis te sturen bij zichtbare klachten. Zijn er geen gezondheidsrisico’s dan mogen de gasten plaats nemen aan de tafels.

Wanneer gasten aan de tafels zitten mag het barpersoneel binnen 1,5 meter aan tafel of aan de bar de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl de gasten aan de tafel/bar zitten. De tafels worden na gebruik, of om het uur, gereinigd. Het barpersoneel wast tenmiste iedere 30 minuten hun handen conform de voorschriften van het RIVM.

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. DIOZ