Wedstrijdverslag Sprundel JO17-2 – Alliance/DIOZ JO17-3

Op een warme zaterdag 10 september stond de tweede wedstrijd van de week op het programma. Deze keer gingen we op bezoek bij SV Sprundel. Uit Voetbal.nl is gebleken dat onze vorige tegenstander uit competitie is waardoor de 8-0 overwinning niet meer bij de uitslagen staat. Wegens de afmeldingen van Camilo, Jelle en Cody, moesten de volgende jongens het doen:

Keeper: Matthijs

Verdediging : Raul, Stefan, Lars, Jordy en Davy

Middenveld : Tim, Luke en Sander

Aanvallers : Jochem en Hakim.

Wissels : Gijs, Jarmo en Fadi.

Voor deze wedstrijd hebben we gekozen voor een defensieve 5-3-2 opstelling.

Direct na de aftrap kwam ons team in balbezit en kreeg een kansje op een vroege openingstreffer, doch werd door de een snelle counter van de tegenstander een hoekschop weggegeven.  Deze corner van de tegenpartij resulteerde door een zeer ongelukkig moment tot een tegentreffer waardoor we na 3 minuten al achter stonden. Deze achterstand bracht onze mannen echter niet van de wijs en door een mooie solo en goede afronding van Luke werd de gelijkmaker 2 minuten later al op het bord gezet. Vanaf dat moment waren we heer en meester op het veld en liepen we door mooie treffers van Lars ( 19e minuut ), Hakim ( 36e en 40e minuut ) uit tot een mooie 1-4 ruststand. Na de rust kregen we diverse open kansen waarbij de meeste werden gemist, maar door twee mooie goals van Sander ( 23e minuut na rust ) en Tim ( 36e minuut na rust ) hebben we een mooie 1-6 eindstand bereikt. Buiten een stuk enkele terugspeelballen en een paar te ver vooruitgeschoten ballen van de tegenstander heeft onze keeper weinig te doen gehad, mede door toedoen van de sterke defensie Als dit de trend van het hele seizoen word gaan we een mooie tijd tegemoet.