sponsorkliks_nl_white_horizontal_150x65
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spel Zonder Grenzen 10 mei Hemelvaartsdag

10 mei 2018 om 09:30 - 18:00

Op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) organiseert de activiteitencommissie van v.v. DIOZ voor de vierde maal het Spel Zonder Grenzen. Net als vorig jaar wordt er in de middag voor de senioren (15 jaar en ouder) een competitie met verschillende spelvarianten georganiseerd. Inschrijven kan met een team vanaf 6 personen.
Daarnaast is er ook dit jaar weer een editie voor de jeugd (6 t/m 14 jaar) waarbij de kinderen in hun leeftijdscategorie in een individuele “competitie” tegen elkaar kunnen strijden met verschillende leuke spellen. Uiteraard staat plezier voorop deze dag. Dit alles onder begeleiding van onze vrijwilligers. De jeugdeditie start om 09:30u en zal eindigen rond de klok van 12:15u. Aansluitend zijn de senioren aan de beurt om 13:30u om hun sportiviteit te tonen, er zijn verschillende spelvarianten en dus voor een ieder wat wils.
Vanaf nu kunt u zich met een team inschrijven voor de senioren editie en ook de kinderen (de ouders) kunnen zich aanmelden door de naam en leeftijd te mailen naar activiteiten@dioz.nl .Dan ontvangt u meer informatie over deze dag! Wij hopen uiteraard weer op een grote opkomst voor zowel de jeugdeditie als de editie voor de senioren! Let op, in verband met de organisatie zien wij de inschrijvingen graag zo snel mogelijk tegemoet. Inschrijven voor 7 mei. Tot 10 mei!

Activiteitencommissie v.v. DIOZ

Gegevens

Datum:
10 mei 2018
Tijd:
09:30 - 18:00

Organisator

Activiteitencommissie v.v. DIOZ
E-mail:
activiteit@dioz.nl
Website:
www.dioz.nl

Locatie

Sportpark ‘de Linden’ (v.v. DIOZ)
Bosschenhoofdseweg 4
Zegge, Noord-Brabant 4735 RA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0165-568215
Website:
https://dioz.nl