Wedstrijdverslag HSC’28 JO17-1 – Alliance/DIOZ JO17-3

Zaterdag 17 September, de eerste competitiewedstrijd van het Seizoen. Deze keer de uitwedstrijd tegen HSC uit Heerle. Door de afwezighied van onze aanvoerder Lars en Spits Hakim is gekozen voor de volgende opstelling

Verdediging : Raul, Stefan, Jordy en Davy

Verdedigende middenvelder : Tim

Middenvelders : Jarmo, Luke en Sander

Spitsen : Fadi en Jochem

Wisselspelers: Camilo, Gijs, Matthijs en Jarmo.

Bij aanvang van de wedstrijd werd de tegenstander wat onderschat, echter legde de tegenstander veel strijd in de wedstrijd. In het begin konden we daar moeilijk mee omgaan en werd soms de strijd op het middenveld verloren. Door een solide achterste lijn en een uitstekend keepende Cody werd er achterin ook gelukkig niets weggegeven. Na 27 minuten waren er aan beide zijdes wat kleine kansen geweest maar door een mooie treffer zette Jochem de 1-0 op het bord. Na deze voorsprong en wat wissels waardoor ons spel wat onrustig werd maakte de tegenstander net voor rust de 1-1. Tijdens de rust werden er betere afspraken gemaakt, en waren we na de rust de iets betere partij en konden we de bal op het middenveld iets beter vasthouden waardoor de laatste lijn wat rustiger werd. Na 20 minuten in de tweede helft maakte Sander uit een voortreffelijke aanval de 2-1, waardoor we iets meer rust in ons spel kregen. Kort hierna konden we de wedstrijd tot twee keer toe beslissen, maar dit fortuin ontbrak. De laatste 10 minuten golfde het spel op en neer maar door een fantastische inzet van AL onze voetballers konden we de overwinning over de streep trekken.

Mannen GEFELICITEERD met deze mooie welverdiende overwinning waarin ALLE voetballers hun inzet hebben getoond.