Wedstrijdverslag Alliance/DIOZ JO17-3 – BSC JO17-3

De openingswedstrijd van dit seizoen. Thuis bij Alliance de bekerwedstrijd tegen BSC JO17-3

Wegens de afwezigheid van Camilo hadden we de beschikking over maar liefst 5 wisselspelers. De mannen in het veld hadden vanaf het eerste moment een mooi overwicht, echter vielen er weinig goals. Halverwege de eerste helft bracht gelukkig Tim de ruststand van 1-0 op het bord. Tijdens de rust werd geconstateerd dat we veel sterker waren dan de tegenstander en dat puntverlies toch wel een schande zou zijn. Hakim heeft zelfs aangegeven dt hij zijn voetbalschoenen zou opeten als we zouden verliezen. Na de rust gingen de mannen er volle bak voor en in no-time liep de score enorm op. Door goals in de tweede helft van : Sander, Lars, Jarmo ( mooie vrije trap ), Gijs 2x, Jochem en gelegenheidsspits Stefan, werd er een zeer fraaie 8-0 overwinning genoteerd. Ondanks een matige tegenstander toch een fraai resultaat